Procesul


In cei peste 15 ani de experienta am reusit simplificarea pasilor de implementare a solutiilor de securitate, oferind o eficienta sporita a punerii in practica a proiectelor contractate. Am gandit fluxul de lucru in asa fel incat incinta dumneavoastra sa beneficieze de maximum de siguranta fara a face rabat de la calitate.

Coordonarea perfecta interdepartamentala se traduce printr-o reducere la minimum a timpilor de instalare a solutiei de securitate propusa, activitatea curenta a clientului nefiind perturbata.

Proiectarea


Echipa tehnica se deplaseaza in locatie pentru a face masuratori si pentru a evalua riscul fiecarei incaperi ce face obiectul proiectului. Pe baza acestor date colectate, proiectantii nostri propun planul de implementare impreuna cu specificatiile tehnice ale echipamentelor.


Infrastructura


Indiferent de solutia de securitate aleasa pentru obiectivul dumneavoastra, aceasta va avea nevoie de o infrastructura solida pentru a putea functiona la parametri optimi. Prima etapa a proiectului presupune cablarea magistralelor de comunicatie intre periferice si unitatea centrala.


Punerea in functiune


Inainte de punerea in exploatare a solutiei de securitate se fac ultimele verificari pentru a ne asigura ca totul este realizat la standardele pe care ni le-am asumat. Urmeaza apoi programarea unitatilor centrale potrivit specificatiilor din proiectul prezentat.