Reactie instantanee!


Securizati obiective importante pentru dumneavoastra! Un sistem de alarmare a efractiei va alerteaza instantaneu in cazul producerii unui eveniment nedorit, informatia fiind transmisa totodata si echipajelor de interventie rapida. Semnalele luminoase si acustice ofera un plus de protectie prin factorul de intimidare.

Protectie perimetrala


Barierele cu infrarosu asigura perimetral parcarea obiectivului sau orice alta zona de mari dimensiuni.Dispecerat


Dispeceratele de interventie rapida sunt contectate in permanenta cu centrala de alarma. Astfel raspunsul acestora este intotdeauna prompt.Control la distanta


Puteti descarca gratuit de pe AppStore sau Google Play softul de control cu care puteti arma/dezarma sistemul de la distanta.


Detalii


magelan-bigUn sistem de alarma constituie cel mai eficient mijloc de protectie al unui obiectiv. Senzorii dedicati sesizeaza miscarea in perimetru si transmit un impuls catre unitatea centrala.

In functie de parametrii predefiniti, centrala interpreteaza semnalul receptionat si comanda pornirea sirenei, transmit un sms si/sau alerteaza dispeceratul fortelor de interventie rapida.

Senzorii de miscare pot fi interconectati prin cablu sau se pot conecta wireless la unitatea centrala.


tm-bigCreierul unui sistem de securitate este unitatea centrala. In functie de nevoile de securitate ale obiectivului cu ajutorul acesteia se pot programa o multitudine de optiuni.

Echipamentele periferice – senzori de miscare, de fum, contacti magnetici, bariere IR, etc. se conecteaza in zone independente care pot fi programate individual.

Centralele mai performante permit impartirea unui perimetru in mai multe partitii, care pot fi armate/dezarmate independent una de alta.