Permanent in control!


Un sistem de control acces performant sporeste gradul de securitate al incintelor dintr-un anume perimetru precum si al bunurilor aflate in respectivele incinte. Veti putea seta drepturi de acces personalizate, favorizand o buna monitorizare a activitatii. Puteti decide cine, cand si unde poate avea acces intr-un anume spatiu.

Control online

Operatiunile sunt monitorizate centralizat in timp real. Pot fi integrate cu softurile de gestiune utilizate in prezent.


Drepturi de acces

Vizitatorii si/sau personalul pot primi drepturi de acces in zone restrictionate iar personalul de curatenie poate primi dreptul de a accesa camerele o singura data pe zi si in anumite intervale orare.


Eficientizare consum

Economizorul de energie va permite sa controlati grupat corpurile de iluminat din camere sau incinte sau sa stingeti concomitent un grup intreg de lumini.

Detalii


yala-bigSistemle de control acces pot fi sisteme locale sau sisteme cu monitorizare online.

Un sistem local este compus din yale electromagnetice montate direct pe usa care permit citirea cardurilor de acces. Doar cartelele valide vor putea deschide incinta protejata. Totodata, cartelele pot fi introduse in economizorul de energie pentru a debloca accesul la alimentarea cu energie electrica.

Cardurile pot fi programate pentru a oferi acces pentru o perioada limitata de timp in anumite locatii in care detinatorul isi desfasoara activitatea.


cititor-bigAvand o utilitate mai ales in domeniul hotelier, de pe cartela de acces pot fi descarcate datele pe baza carora se poate intocmi nota de plata a clientului daca acesta a beneficiat de servicii contra cost.

Sistemele de control acces monitorizate online permit vizualizarea in timp real a activitatii in incintele cu trafic restrictionat. Functionalitatea poate fi extinsa cu pontaj electronic cu posibilitatea de a exporta datele in aplicatii de tip ERP.